За DC6060

Предимствата на Dc6060 обхващат целия диапазон от желания и изисквания към дигиталния печат :

• Нова, по-ниска цена: Предлага най-ниските цени за пълноцветен цифров печат, като запазва възможността за отстъпки, предплащания и приоритетно печатане на готови файлове! Печатайте на нови, по-ниски цени!

• Много по-бързо: Скоростта на печат вече е от 360 до 960 пълноцветни копия/час! С това Ви гарантираме, че файловете Ви ще бъдат отпечатани в нужният срок. Поръчката Ви ще бъде изпълнена дори когато не е съобразена с работното време. Бързината на Xerox DocuColor 6060 гарантира работа в срок за пикови периоди като Календария, Предпразнични Промоции, Избори и др. Гарантирайте на Клиентите си невeроятни срокове за печат!

• По-голям размер: Печатаемата площ е 315mm. х 480mm. Казано иначе вместо 96 визитки ще получите на същата цена 120бр. - 20% повече! От нас е кутийката за опаковане на визитки - перфектното допълнение към тях!

• Без отклонение: Пасването на лице и гръб вече е с точност до 0.5mm. Без коментар!

• Предишната, но важна екстра: Пробно цветно копие на място! Възможността да се направи необходимата корекция на място, както и постигането на точно желаните цветове и нюанси правят работата ви много по-лесна! Гарантирана еднаквост на цвета от първия до последния принт! Никога повече не гадайте какво ще се получи!

• По-добро качество: Xerox DocuColor 6060 позволява широко покритие на цветовите скали по Pantone, както и специална калибрация за Вашата хартия, както и много по-добро ламиниране! Имате свобода за дизайн без технологични ограничения!

•Уникалност: Печат върху различни видове картони до 300гр./м2! Разнообразието от над 50 различни специални медии, които се поддържат при нас ще впечатли и най-претенциозните Ви Клиенти!